κέρκυρα-να-σταματήσει-το-ριάλιτι-οργί-104906
ΔΗΜΟΙ | 01.07.2016 | 14:13

Κέρκυρα: Να σταματήσει το ριάλιτι οργίων

Την διακοπή των γυρισμάτων ριάλιτι του MTV στο οποίο Βρετανοί επιδίδονται σε ακραίες συμπεριφορές, έντονη διασκέδαση και άκρατο σεξ ζητά με κείμενο διαμαρτυρίας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάβου στην Κέρκυρα. Όπως τονίζεται, «τέτοιου είδους τηλεοπτικά show προσβάλλουν τους κατοίκους και τους χιλιάδες επισκέπτες του Κάβου, την ιστορία και τον πολιτισμό της Κέρκυρας και δεν μπορούν όλα να θυσιάζονται στον βωμό του χρήματος». Και συνεχίζει καλώντας «τις αρχές να φροντίσουν άμεσα για:

  1. Την λήξη όλων των λήψεων για την συγκεκριμένη εκπομπή (μάλλον είναι δυο συνεργεία, ένα του MTV και κάποιοι συνεργάτες εξοπλισμού, κάπως σαν APN TV)
  2.  Την κατάσχεση του υλικού εξοπλισμού τους και όχι μόνο τα αποθηκευτικά μέσα καθώς και έρευνα στα καταλύματα τους για τυχόν back up.
  3.  Αποζημίωση για πολλά αδικήματα που έγιναν κατά την διαμονή τους.
  4.  Ο Δήμος Κέρκυρας να φροντίσει για την άμεση ανάκληση του υπ’ αρίθμ. 27719/27-05-216 εγγράφου του.

Αντιδράσεις κατά την διάρκεια γυρισμάτων του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προγράμματος είχαν προκληθεί και στην Ίμπιζα της Ισπανίας, ενώ επιστολή διαμαρτυρίας προς την εταιρεία παραγωγής, Lime Pictures, απέστειλε και ο Δήμαρχος Κέρκυρας, Κώστας Νικολούζος.