ΚΕΔΕ: Το πρόγραμμα του Συνεδρίου – Συνεδρίαση δ.σ. την Κυριακή

Οι τελευταίες εξελίξεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού 2013 και των νέων προβλέψεων για τους δήμους στο νέο Μεσοπρόθεσμο, αποτελούν το κεντρικό θέμα του Εκτάκτου Συνεδρίου της Κεντρικής  Ένωσης Δήμων Ελλάδας, που συνέρχεται τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί

Οι σύνεδροι αναμένεται να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση και δράση τους σε ότι αφορά τα οικονομικά, τη διαθεσιμότητα αλλά και την επιτροπεία της Αυτοδιοίκησης, που υποβαθμίζει και απαξιώνει τον συνταγματικά κατοχυρωμένο ρόλο της.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
09.
00 -10.00 Διαπίστευση – Εγγραφή Συνέδρων
10.00 -18.00 Εισήγηση διοικητικού συμβουλίου ΚΕΔΕ από τον πρόεδρο Κώστα Ασκούνη – Τοποθετήσεις προέδρων Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων – Τοποθετήσεις συνέδρων – Απόφαση Συνεδρίου.

Παρεμβάσεις θα κάνουν ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Γιάννης Σγουρός, καθώς και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων εργαζομένων στους δήμους, με την ΠΟΕ-ΟΤΑ να πραγματοποιεί παράσταση διαμαρτυρίας. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, θα τοποθετηθεί ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης για τα τρέχοντα θέματα που «καίνε» την Αυτοδιοίκηση.

Συνεδρίαση δ.σ. ΚΕΔΕ την Κυριακή

Μια ημέρα νωρίτερα, την Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012, στις 2.30 το μεσημέρι, θα συνέλθει το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ (Γενναδίου 8 και Ακαδημίας 65 3ος όροφος) όπου θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στις εργασίες του Εκτάκτου Συνεδρίου.

Σχετικά

Το πρόγραμμα του κρίσιμου συνεδρίου της ΚΕΔΕ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!