ΚΕΔΕ: Θλίψη για την απώλεια του Μανώλη Σκουλάκη

Τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Μανώλη Σκουλάκη εκφράζουν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης.
Κατά τη διάρκεια της έναρξης της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ πραγματοποιήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, ενώ αποφασίστηκε ότι αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ θα μεταβεί στα Χανιά όπου και θα παραστεί αύριο στην εξόδιο ακολουθία.

Όπως επισήμανε ο Πρόεδρος Γ. Πατούλης, ο Μανώλης Σκουλάκης υπηρέτησε με συνέπεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά την περίοδο που διετέλεσε δήμαρχος Χανίων, ενώ ως υπουργός είχε αναδείξει και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη των κοινωνικοπρονοιακών δομών των ΟΤΑ.

«Ο αείμνηστος Μανώλης Σκουλάκης ως δήμαρχος, αλλά και ως υπουργός συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη των κοινωνικοπρονοιακών δομών των ΟΤΑ.

Ήταν ένας ακούραστος λειτουργός με ήθος και συνέπεια. Ως υπερασπιστής της αποκέντρωσης, συνέβαλλε καθοριστικά στην ενίσχυσή της.

Προγράμματα όπως το Βοήθεια στο Σπίτι και οι προνοιακές δομές έχουν τη δική του σφραγίδα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΘΛΙΨΗ, ΑΠΩΛΕΙΑ, ΣΚΟΥΛΑΚΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!