ΚΕΔΕ: Συνεδριάζει το Δ.Σ για το προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού 2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ αύριο Πέμπτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι θα συνεδριάσει στα γραφεία της Ένωσης (Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8).

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης θα βρεθεί το προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού για το έτος 2019 και ειδικότερα οι δημοσιονομικές προβλέψεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού.

Εισηγήσεις επί του θέματος θα κάνουν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών των Ο.Τ.Α Α. Καστρινός.

Κατά τη συνεδρίαση θα συζητηθεί και η υπό έκδοση Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία αφορά στον καθορισμό του ύψους της οφειλής προς τους Ο.Τ.Α. μέχρι του οποίου, δεν απαιτείται ταμειακή βεβαίωση και λήψη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης (άρθρο 167, παρ. 3 του ν. 3463/2006).
Επιπρόσθετα τα μέλη του ΔΣ της ΚΕΔΕ θα συζητήσουν το αίτημα παράτασης του Προγράμματος «Δημιουργίας νέων τμημάτων σε υπάρχοντα κτήρια» του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΣ, ΚΕΔΕ, ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!