ΚΕΔΕ: Στις 3 Δεκεμβρίου το Έκτακτο Συνέδριο στην Αθήνα

Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα, συγκαλείται εκ νέου το Έκτακτο Συνέδριο της ΚΕΔΕ, το οποίο μένει «ανοιχτό» από το καλοκαίρι, προκειμένου να αποφασίσει για τις κινήσεις των δημάρχων έναντι των αρνητικών για την Αυτοδιοίκηση και το προσωπικό της ρυθμίσεων του μνημονίου 3.

Έκτακτες γενικές συνελεύσεις στις ΠΕΔ

Από σήμερα, εξάλλου, η μία μετά την άλλη περιφερειακές ενώσεις δήμων, πραγματοποιούν έκτακτη σύγκληση των γενικών τους συνελεύσεων για να αποτυπώσουν τις προτάσεις τους προς το Έκτακτο Συνέδριο της ΚΕΔΕ. Πρώτη «στο χορό» μπαίνει, στις 11 και μισή το πρωί, συνεδριάζει η μεγαλύτερη ΠΕΔ της χώρας, η ΠΕΔΑ, στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», Πανεπιστημίου 52, αίθουσα «Απόλλων».

Αύριο, στις 10 το πρωί, η συνεδριάζει η ΠΕΔΑΜ-Θ, στην Κομοτηνή, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 4 και μισή, συγκαλείται σε έκτακτη συνεδρίαση η γενική συνέλευση της ΠΕΔΚΜ, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Την Παρασκευή, στις 11 το πρωί, συνεδριάζει εκτάκτως η γενική συνέλευση της ΠΕΔΔΜ, ενώ στις 6 και μισή το απόγευμα, στα Ιωάννινα, η ΠΕΔΗ. Τη προσεχή Δευτέρα, στις 11 το πρωί, συγκαλείται η ΠΕΔΔΕ. Μέχρι το Έκτακτο Συνέδριο, έκτακτη γενική συνέλευση των μελών τους θα έχουν πραγματοποιήσει και οι υπόλοιπες ΠΕΔ, ΠΕΔΘ, ΠΕΔΒΑ, ΠΕΔΝΑΙ, ΠΕΔΚ, ΠΕΔΠ και ΠΕΔΣΤΕ.

 

Διαβάστε επίσης:
ΚΕΔΕ: Συνέντευξη Τύπου Ασκούνη για περικοπές σε ΟΤΑ, απολύσεις υπαλλήλων
Δήμαρχοι: Μας δίνουν 340 εκατ. ευρώ λιγότερα το 2013 σε σχέση με το 2012
ΚΕΔΕ:«ΑΝΤΑΡΣΙΑ» ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑ
ΚΕΔΕ: ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΔΗΜΟΙ
ΠΕΔΑ: Έκτακτη γενική συνέλευση για τις απολύσεις
Στο δρόμο με τις… παραιτήσεις οι δήμαρχοι της Δυτικής Ελλάδας
ΠΕΔ Ιονίων Νήσων: Δεν δίνουμε στοιχεία για απολύσεις
ΠΕΔΚΜ: Έκτακτη γενική συνέλευση για μνημόνιο 3, μετά τη… χλιαρή στάση ΚΕΔΕ
Δήμαρχοι Κρήτης: Καμία υπογραφή για διαθεσιμότητα εργαζομένων
Κυκλάδες: 24ωρο «Λουκέτο» στους δήμους για το «μνημόνιο 3»
«Αντάρτικο» για τις απολύσεις και από τους δημάρχους της Πελ/νησου

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!