ΚΕΔΕ: Συνάντηση με Σκουρλέτη και Σπίρτζη για τις δημόσιες συμβάσεις έργων

Αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ με επικεφαλής το Πρόεδρό της Γ. Πατούλη θα έχει συνάντηση την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στις 12:30 το μεσημέρι με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χ. Σπίρτζη και τον Υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη.

Στη επίκεντρο της συνάντησης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΔΕ,  η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών, θα βρεθεί η τροποποίηση των διατάξεων του νόμου του Ν.4412/2016 που αφορούν στις Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών, Υπηρεσιών και Μελετών.

Η ΚΕΔΕ σημειώνει ότι ζητά την τροποποίηση του σχετικού θεσμικού πλαισίου «προκειμένου να δοθεί νομικά η δυνατότητα στους Δήμους που δεν μπορούν να συγκροτήσουν επιτροπές δημοπρασιών από τεχνικούς υπαλλήλους, να δημοπρατούν τα έργα τους με επιτροπές στις οποίες θα συμμετέχουν υπάλληλοι μη τεχνικών ειδικοτήτων κλάδων ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΚΕΔΕ, ΣΠΙΡΤΖΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!