ΚΕΔΕ σε ΣΔΟΕ: Άμεση διαλεύκανση των υποθέσεών μας

Την άμεση διαλεύκανση όλων των υποθέσεων «ώστε να λάμψει η αλήθεια, να σταματήσει η διαπόμπευση των αιρετών, να αποδοθούν οι όποιες ευθύνες, εάν υπάρχουν, και να αποκατασταθεί το κύρος της Αυτοδιοίκησης» ζήτησε το προεδρείο της ΚΕΔΕ από το γενικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στ. Στασινόπουλο, κατά τη σημερινή συνάντηση που είχαν, υπό το φως των δημοσιευμάτων για τους ελέγχους που γίνονται σε 105 νυν και πρώην αιρετούς.

Όπως τονίστηκε τόσο κατά τη διάρκεια της συνάντησης αλλά και στη συνέχεια από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Κώστα Ασκούνη, με δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, «η ΚΕΔΕ και όλοι οι άνθρωποι που υπηρετούν το θεσμό της Αυτοδιοίκησης, είναι υπέρ της διαφάνειας και της νομιμότητας σε όλα τα επίπεδα. Δεν μπορούμε όμως σε καμία περίπτωση να δεχθούμε την απαξίωση και τον διασυρμό των αιρετών, ιδιαίτερα από ανώνυμες καταγγελίες».

Σημειωτέον ότι η ΚΕΔΕ εντός των ημερών για το ίδιο θέμα θα έχει συνάντηση και με τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουμπακιώτη.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΣΔΟΕ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ, ΑΣΚΟΥΝΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!