ΚΕΔΕ: Ομόφωνο ψήφισμα καταδίκης της δίωξης του Παν. Λαφαζάνη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) με ανακοίνωσή του καταδικάζει ΟΜΟΦΩΝΑ τις κλήσεις σε απολογία και τις σχεδιαζόμενες δίκες σε πρόσωπα που αγωνίζονται με συλλογικό τρόπο υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα των πολιτών στην κατοικία ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Χαρακτηριστική περίπτωση η κλήση σε απολογία του Γραμματέα της Λαϊκής Ενότητας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, που αποτελεί μείζον θέμα αντιδημοκρατικής και αυταρχικής συμπεριφοράς. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Απαιτούμε:
Να σταματήσουν οι κλήσεις και οι διώξεις αγωνιστών που υπερασπίζονται τα κοινωνικά αγαθά και τη λαϊκή περιουσία.
Να παρθούν άμεσα μέτρα για υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, για το δικαίωμα της κάθε οικογένειας στο ρεύμα και το νερό.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΨΗΦΙΣΜΑ, ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ, ΔΙΩΞΗΣ, ΛΑΦΑΖΑΝΗ