ΚΕΔΕ: «Όχι» στις προεκλογικές προσλήψεις που προωθεί η κυβέρνηση

Την διαφωνία της εξέφρασε η ΚΕΔΕ με τις προεκλογικές μεθοδεύσεις του υπουργείου Εσωτερικών και την απελευθέρωση των προσλήψεων σε Δήμους και Περιφέρειες.

Όταν δε ο κ. Αλέξης Χαρίτσης ρώτησε με έκπληξη: «δηλαδή η ΚΕΔΕ δεν θέλει τις προσλήψεις», ο αντιπρόεδρος της ένωσης Γιάννης Καραγιάννης εξήγησε πως «δεν πρέπει να γίνονται προσλήψεις σε προεκλογικές περιόδους».

Ειδικότερα, ο κ. Καραγιάννης χαρακτήρισε σοφή την προηγούμενη διάταξη για αναστολή προσλήψεων εκφράζοντας τον φόβο ότι τέτοιου είδους πολιτικές μπορεί να γίνουν αντικείμενο προεκλογικής εκμετάλλευσης.

«Δηλαδή η ΚΕΔΕ δεν θέλει τις προσλήψεις; Είναι υπέρ της αναστολής προσλήψεων και κατά της αύξησης κατά 400 του αριθμού των συμβασιούχων;» αντέδρασε ο υπουργός Εσωτερικών για να επιμείνει ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ λέγοντας «Θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη στιγμή δεν χρειάζεται. Δεν πρέπει να γίνονται προσλήψεις στην προεκλογική περίοδο» επισημαίνοντας ωστόσο ότι εξαιρεί τις προσλήψεις στο πλαίσιο της προκήρυξης 3Κ η οποία διεξάγεται από το ΑΣΕΠ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΕΔΕ, ΟΧΙ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!