ΚΕΔΕ: «Γαλάζιο» μπλόκο σε εισήγηση Παπαστεργίου για την ΕΕΤΑΑ

Στον α΄ αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου σταμάτησε η σημερινή εισήγηση του προέδρου Δ. Παπαστεργίου για οικονομική ενίσχυση της ΕΕΤΑΑ. Στο πλευρά του τάχθηκαν και οι , επίσης, «γαλάζιοι» σύμβουλοι Γρ. Κωνσταντέλλος και Γ. Μουράτογλου. Αλλά και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης δήλωσαν ότι καταψηφίζουν.

Μπροστά στη βεβαιότητα να καταψηφιστεί η εισήγησή του ο κ. Παπαστεργίου έκανε πίσω, αποσύροντας το θέμα. Προανήγγειλε, δε, ότι σε επόμενη συνεδρίαση θα κληθεί η διοίκηση της ΕΕΤΑΑ για να ενημερώσει για το θέμα.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για 3 εκατ. από του ΚΑΠ που καλείται η ΚΕΔΕ να δώσει στην ΕΕΤΑΑ για πρόσληψη μηχανικών, οι οποίοι θα συνδράμουν τους μικρούς δήμους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε θέμα εμπιστοσύνης στην διοίκηση της ΕΕΤΑΑ από τους κύριους Κυρίζογλου και Κωνσταντέλλο, οι οποίοι τόνισαν ότι «είναι πιο κοντά στο ΥΠΕΣ παρά στην ΚΕΔΕ». Μάλιστα, υπενθύμισαν τον πραξικοπηματικό διορισμό της από τον υπουργό Εσωτερικών πριν από τις εκλογές της ΚΕΔΕ. Και το γεγονός ότι ουδέποτε ο κ. Θεοδωρικάκος πήρε πίσω την απόφασή του (σ.σ. διόρισε πρόεδρο τον διευθυντή του γραφείο του!).

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, EETAA, ΜΠΛΟΚΟ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΚΡΥΙΖΟΓΛΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!