ΚΕΔΕ: «Γαλάζια» κωλοτούμπα για την ΕΕΤΑΑ –Ποιοι ψήφισαν κατά (ονόματα)

Όπισθεν ολοταχώς έκανε η «γαλάζια» πλειοψηφία της ΚΕΔΕ για το θέμα της ΕΕΤΑΑ. Έτσι, μετά την απόφαση της 8ης Οκτωβρίου για δικαστική προσφυγή κατά της απόφασης του ΥΠΕΣ, να χρηματοδοτηθεί από τους ΚΑΠ των δήμων με 2 εκατ. η ΕΕΤΑΑ, σήμερα ανέκρουσε πρύμναν. Συγκεκριμένα, με τις ψήφους των «γαλάζιων» συμβούλων η ΚΕΔΕ αποφάσισε κατά πλειοψηφία να πει ναι σε αυτή την χρηματοδότηση. Εξαίρεση αποτέλεσε ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος που έμεινε πιστός στην αρχική απόφαση και καταψήφισε. Κατά ψήφισαν και οι υπόλοιπες παρατάξεις (ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, Ιωακειμίδης). Ωστόσο στην παράταξη του ΚΙΝΑΛ, παραφωνία αποτέλεσε ο επικεφαλής της δήμαρχος Ήλιδας Γ. Λυμπέρης που ψήφισε υπέρ.

Το παρών στη συνεδρίαση έδωσαν ο πρώην ειδικός σύμβουλος του  ΥΠΕΣ Τ. Θεοδωρικάκου και νυν πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ Ηλίας Γιάτσιος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Σπύρος Σπυρίδων.

Να σημειωθεί τέλος, ότι εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν αποφασίστηκε τις θα γίνει με την αίτηση ακυρώσεως και την αίτηση αναστολής για την απόφαση του ΥΠΕΣ που έχουν κατατεθεί. Το θέμα έθεσαν τόσο ο νομικός σύμβουλος της ΚΕΔΕ Π. Ζυγούρης όσο και ο ο Γρ. Κωνσταντέλλος, αλλά, προς το παρόν, δεν πήραν απάντηση, αν θα υπάρξει παραίτηση ή όχι!

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, EETAA, 2 ΕΚΑΤ, ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!