ΚΕΔΕ-Επικεφαλής ΠΑΣΟΚ: Σοβαρός κίνδυνος να χάσει τη δημαρχία (φωτο)

Φθίνουσα πορεία ακολουθεί στο δήμο Αμφιλοχίας ο επικεφαλής του «πράσινου» Αυτοδιοικητικού Κινήματος στην ΚΕΔΕ Απόστολος Κοιμήσης, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει, πλέον, σοβαρά να μην επανεκλεγεί. Είναι ενδεικτικό ότι ο νυν δήμαρχος που διεκδικεί μια πέμπτη θητεία, ενώ το 2010 είχε εκλεγεί από τον α΄γύρο με ποσοστό 54,2%, στις εκλογές του 2014 έχασε 7,3 μονάδες (46,9%) και, κυρίως, παρά την πολύ μεγάλη διαφορά στον α΄γύρο από τον δεύτερο Γιάννη Πρεβεζάνο (29,5%) κατάφερε να επανεκλεγεί με μόλις 179 ψήφους διαφορά. Μάλιστα, αυτή την φορά, φαίνεται ότι τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα για τον Α.Κοιμήση, καθώς έχει δύο, και όχι έναν, ισχυρούς αντιπάλους: Την Σοφία Ανδρίκουλα, αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου-δημοτική σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης, που ανέλαβε επικεφαλής της παράταξης του Γ.Πρεβεζάνου, και τον πρώην δήμαρχο Μενιδίου Μάρκο Βασίλα, ο οποίος στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα οι τέσσερις υποψήφιοι του 2014 θα είναι αυτή τη φορά έξι (Γιώργος Κατσούλας, Βασίλης Παπανίκος και Ηλίας Μάλλιος από τη «Λαϊκή Συσπείρωση»), με αποτέλεσμα ο στόχος του κ. Κοιμήση για επανεκλογή του να γίνεται, πλέον, σχεδόν ανέφικτος.

O κ. Απόστολος Κοιμήσης

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΚΕΔΕ, ΠΑΣΟΚ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΙΜΗΣΗΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, ΜΗ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!