ΚΕΔΕ: Ειδικό συνέδριο με θέμα τη Συνταγματική Αναθεώρηση (πρόγραμμα)

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν Ειδικό Θεματικό Συνέδριο με θέμα τη Συνταγματική Αναθεώρηση, την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace.

H ανακοίνωση αναφέρει:

Η Κ.Ε.Δ.Ε., ως θεσμικός φορέας του Κράτους και ο κατεξοχήν εκφραστής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού, συμμετέχει στο δημόσιο διάλογο για τη συνταγματική αναθεώρηση, καταθέτοντας συγκεκριμένες θέσεις που στηρίζουν την υιοθέτηση ενός νέου μοντέλου λειτουργίας του Κράτους και της Αυτοδιοίκησης. Στο πρόσφατο Ετήσιο Τακτικό μας Συνέδριο που διεξήχθη στην Αθήνα στις αρχές Δεκεμβρίου, παρουσιάστηκε σε ειδική συνεδρία κείμενο θέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου πάνω στο περιεχόμενο της Συνταγματικής Αναθεώρησης. Το κείμενο αυτό επισυνάπτεται. Για τη διαμόρφωση των τελικών θέσεών μας και τη συζήτησή τους κατά τη διάρκεια του ειδικού θεματικού συνεδρίου της Θεσσαλονίκης, παρακαλούμε να μας στείλετε τις προτάσεις σας έως την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, προκειμένου να συμπεριληφθούν στο κείμενο που θα παρουσιαστεί. Επιπλέον, σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στις εργασίες του συνεδρίου και να συμβάλλετε με τη δική σας γνώμη στη διαμόρφωση των τελικών προτάσεών μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!