ΚΕΔΕ-3Κ/2018: Άμεση ψήφιση της παράτασης των προσωρινών πινάκων του ΑΣΕΠ

Άμεση ψήφιση της ρύθμισης για την παράταση των συμβάσεων όσων εργάζονται με τους προσωρινούς πίνακες της 3Κ/2018, προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων, ζήτησε μιλώντας στο συνέδριο της ΚΕΔΕ ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Γιώργος Πατούλης. «Ελπίζω η ρύθμιση να έχει πάει στη Βουλή. Εύχομαι να έχει πάει στη Βουλή γιατί έχουμε μπροστά μας Χριστούγεννα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης. Μάλιστα, ο α΄αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης αποκάλυψε ότι «πολλοί έχουν ήδη αποχωρήσει και ψάχνουν να βρουν δουλειά».

Στη συνέχεια όταν ο κ. Πατούλης πληροφορήθηκε ότι η ρύθμιση έχει ήδη κατατεθεί τόνισε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην καθυστέρηση ανακοίνωσης των οριστικών πινάκων της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ. «Εμείς πληρώνουμε, εμείς τους χρειαζόμαστε αλλά η κυβέρνηση τα έχει κάνει σαλάτα». Επικαλέσθηκε, δε, και το παράδειγμα των θερινών οκταμήνων, που, όπως είπε, προσλήφθηκαν τον Αύγουστο!  «1η Αυγούστου πήραν οκταμηνίτες,  με αποτέλεσμα πολλά νησιά να έχουν σκουπίδια και να υποστούν  τουριστική ζημιά», κατέληξε.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΚΕΔΕ, ΡΥΘΜΙΣΗ, ΒΟΥΛΗ, ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ, 3Κ/2018, ΑΜΕΣΗ ΨΗΦΙΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!