ΚΕΔΕ: 256.269 αιτήσεις στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για τη δήλωση των επιπλέον τετραγωνικών

Σχεδόν ένα μήνα μετά την έναρξη της λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΚΕΔΕ https://tetragonika.govapp.gr/ για την υποβολή των επιπλέον τετραγωνικών και παρά την δικαιολογημένη αναταραχή που έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η επιδημία του Κορωνοϊού, η προσέλευση των πολιτών είναι πολύ μεγάλη.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία έχουν υποβληθεί 256.269 αιτήσεις από τις οποίες έχουν προκύψει επιπλέον 6.155.278 τετραγωνικά – ποσοστό αύξησης 38,374%.

Από τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί οι 205.000 αφορούν σε ηλεκτροδοτούμενα και οι 51.269 σε μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα.

Μέχρι σήμερα το μεσημέρι, την ηλεκτρονική πλατφόρμα έχουν επισκεφτεί πάνω από 2,5 εκατομμύρια χρήστες για πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής των επιπλέον τετραγωνικών έχει παραταθεί έως τις 30 Ιουνίου και η ανάπτυξη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πραγματοποιήθηκε από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το Υπουργείο Εσωτερικών, τη ΓΓΠΣΔΔ, την ΑΑΔΕ και τον ΔΕΔΔΗΕ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!