Καβάλα -συμβασιούχοι: Τρεις μήνες απλήρωτοι –Συνεχίζει να αρνείται ο Επίτροπος

Αντιμέτωποι με σοβαρά οικονομικά προβλήματα βρίσκονται οι συμβασιούχοι εργάτες καθαριότητας των δήμων του νομού Καβάλας καθώς ακόμη δεν έχει λυθεί η εμπλοκή με την καταβολή της μισθοδοσίας τους.

Πρόκειται για τους συμβασιούχους των δήμων Θάσου, Καβάλας, Νέστου και Παγγαίου οι οποίοι ακόμη περιμένουν την υπογραφή των χρηματικών ενταλμάτων από τον οικείο Επίτροπο. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των συμβασιούχων του δήμου Παγγαίου οι οποίοι μένουν απλήρωτοι από τον Αύγουστο, όπως και αυτή των συμβασιούχων του δήμου Καβάλας οι οποίοι από την πλευρά τους έχουν κάνει ασφαλιστικά μέτρα θέλοντας να βγουν από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει.

Θυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι στον Δήμο Καβάλας έχουν καταλογίσει στον συγκεκριμένο Επίτροπο ότι έχει μόνιμα αρνητική στάση απέναντί τους. 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ, ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ, ΚΑΒΑΛΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!