Κάτσινος: Δεν θα περάσει ο νόμος της ζούγκλας

Την αμέριστη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής και του δημοτικού συμβουλίου στον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρόνοιας Νίκο Κάσσαρη, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από υπάλληλο που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα με αποτέλεσμα την μεταφορά του στο Νοσοκομείο, εκφράζει ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος.

«Ως δήμαρχος, οφείλω να καταδικάσω τη βιαιοπραγία εις βάρος του, αναίτια, από υπάλληλο της υπηρεσίας ο οποίος ευρισκόμενος σε διαθεσιμότητα, τον θεώρησε υπαίτιο αυτής της απόφασης του υπουργείου Εσωτερικών. Ο κ. Κάσσαρης είναι υπόδειγμα υπαλλήλου και η δραστηριότητα του σε κοινωνικά θέματα είναι γνωστή πολλά χρόνιa, με την προσφορά του στα  ΑΜΕΑ και σε κοινωνικές δομές», τόνισε ο κ. Κάτσινος.

Συμπληρώνει, δε, ότι «για το θέμα, ο δήμος ξεκινάει όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται από Διοικητικής και Νομικής πλευράς. Ο νόμος της ζούγκλας δεν θα περάσει».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, ΚΑΤΣΙΝΟΣ, ΚΑΣΣΑΡΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!