Καθημερινές οι επιχειρήσεις καθαρισμού κτηρίων στο κέντρο

Νέα επιχείρηση καθαρισμού και απολύμανσης, πραγματοποιήθηκε σήμερα από τα συνεργεία του δήμου Αθηναιών, σε δύο κτήρια επί των οδών Αλκιβιάδου 107 και Αριστομένους 49, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Και στα δύο κτήρια διαπιστώθηκε ότι έμεναν δεκάδες μετανάστες, σε συνθήκες ακατάλληλες, τόσο για τους ίδιους όσο και για τη δημόσια υγεία. Ιδιαίτερα εντός του κτηρίου επί της οδού Αριστομένους, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό, διαπιστώθηκαν οι άθλιες συνθήκες διαμονής των μεταναστών και η συσσώρευση απορριμμάτων. Τα ειδικά συνεργεία προχώρησαν σε απομάκρυνση των απορριμμάτων, καθώς και στον καθαρισμό και την απολύμανση του κτηρίου.

Η επιχείρηση έγινε με τη συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ, της δημοτικής αστυνομίας, της υγειονομικής διεύθυνσης της νομαρχίας Αθηνών και κλιμακίου της ΥΠΕΕ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!