καθήλωσε-τους-θεατές-η-εφηβική-θεατρι-1020975
ΔΗΜΟΙ | 14.05.2022 | 20:45

Καθήλωσε τους θεατές η εφηβική θεατρική ομάδα της Στέλλας Νικολοθανάση στο θέατρο του Δήμου Φυλής

Καθήλωσε τους θεατές η εφηβική θεατρική ομάδα της Στέλλας Νικολοθανάση στο θέατρο του Δήμου Φυλής στο Ζεφύρι

Με μεγάλη επιτυχία και καθολική συμμετοχή του κόσμου ανέβηκε στη θεατρική σκηνή του Δήμου Φυλής, στο Ζεφύρι, παρουσία του Προέδρου του ΝΠΔΔ “Η Πάρνηθα” Γιώργου Μαυροειδή η παιδική παράσταση με τίτλο “Η αρπαγή της Πριγκίπισσας Αιώρας” σε διδασκαλία και σκηνοθεσία της Στέλλας Νικολοθανάση.

Ένα έργο του Πασχάλη Τσαρούχα που προσφέρει στους θεατές μια ευρεία γκάμα συναισθημάτων και κοινωνικών μηνυμάτων.

Η εφηβική θεατρική ομάδα Ζεφυρίου κράτησε το ενδιαφέρον των θεατών, εκτόξευσε την αγωνία τους, πρόσφερε γέλιο, συγκίνηση και ταξίδεψε μουσικά μικρούς και μεγάλους, λυτρώνοντας στο τέλος τους θεατές με την κάθαρση.

Συγχαρητήρια στους ηθοποιούς, τη σκηνοθέτιδα και τους γονείς των παιδιών έδωσε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Η Πάρνηθα “ Γιώργος Μαυροειδής ο οποίος ευχήθηκε στα παιδιά καλή επιτυχία στις επικείμενες εξετάσεις τους και σε όποιο στόχο βάζουν. “Εύχομαι να πετύχετε τους στόχους σας, να ανοίξετε τα φτερά σας και να έχετε κάθε καλό στη ζωή σας. Εμάς ως Διοίκηση του Δήμου μας ευχαριστεί αυτός ο χώρος που δημιουργήσαμε εδώ να γεμίζει από τα χαμόγελα και από την δημιουργία των παιδιών μας. Να είστε όλοι και όλες καλά και πάλι συγχαρητήρια” είπε ο Γιώργος Μαυροειδής στο χαιρετισμό του και προσέφερε από ένα λευκό τριαντάφυλλο στους ηθοποιούς και λουλούδια στη Στέλλα Νικολοθανάση.

Από την πλευρά της η Στέλλα Νικολοθανάση εμφανώς χαρούμενη και συγκινημένη από το θερμότατο και παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και υπογράμμισε “Ευχαριστούμε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους και τα οδηγούν στα βήματα του Πολιτιστικού μας Οργανισμού. Παιδιά μου ξεκουραστείτε για λίγο. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας και στους στόχους σας. Να δουλεύετε, να προκόβετε και να αγαπάτε αυτό που κάνετε” υπογράμμισε ο Στέλλα Νικολοθανάση και ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά το Γιώργο Μαυροειδή για τη δημιουργία της Θεατρικής Σκηνής Ζεφυρίου.

Το έργο πραγματεύεται την ύπουλη αρπαγή μιας πριγκίπισσας από ένα δόλιο βασιλιά άλλου κράτους. Δυο νεράιδες κονταροχτυπιούνται και μηχανορραφούν σε αντίπαλα στρατόπεδα και ένας γενναίος κουρσάρος καταφέρνει το ακατόρθωτο!

Την παράσταση προλόγισε η στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Μαυροειδή Ντίνα Νικολοθανάση. Το έργο ανεβαίνει και απόψε στις 20.30 το βράδυ στη θεατρική σκηνή Ζεφυρίου και αξίζει να το δείτε.