Καταγγελία για τη δημοτική Αρχή Περιστερίου από το ΚΚΕ

Το ΚΚΕ καταγγέλει τη Δημοτική Αρχή Περιστερίου «…η οποία κάνει ότι μπορεί για να μη γίνει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την υποδοχή των προσφυγόπουλων στα σχολεία του δήμου». Σε ανακοίνωσή της η Τομεακή Οργάνωση Περιστερίου του ΚΚΕ τονίζει τα εξής:

«…μάλιστα δε φτάνει το ότι η δημοτική αρχή αρνήθηκε να συγκαλέσει δημοτικό συμβούλιο, επιπλέον όταν συγκεντρώθηκαν οι απαιτούμενες υπογραφές άρχισαν οι «νουθεσίες» σε συμβούλους της παράταξης της διοίκησης που είχαν υπογράψει το σχετικό κάλεσμα.

Σκοπός; Η απόσυρση των υπογραφών και η μη πραγματοποίηση του συμβουλίου. Επιχείρημα ; «Είμαστε δημοτική αρχή όλων των Περιστεριωτών και δεν πρέπει να σπέρνουμε διχόνοια»…

Τα σχόλια περιττεύουν….Τα παχιά λόγια της Δημοτικής Αρχής για «φιλανθρωπία» και για «ανθρωπιά» αποδεικνύονται κούφια…..

Η ανοχή στους φασίστες που σπέρνουν μίσος και δηλητήριο είναι συνενοχή.

Καλούμε τους εργαζόμενους του Περιστερίου να βγάλουν συμπέρασματα από την απαράδεκτη στάση της δημοτικής αρχής. Να υποδεχτούν τα προσφυγόπουλα όπως αρμόζει στην εργατική – λαϊκή σύνθεση της περιοχής.

Κάτω ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος – Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΚΕ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!