Καταγγελία για παράνομη χωματερή στα Μέγαρα (φωτο)

Την ύπαρξη παράνομων χωματερών εντός της πόλης των Μεγάρων υπό την ανοχή του Δημάρχου, καταγγέλλει με ανακοίνωση της, η δημοτική παράταξη «ΤΩΡΑ», τονίζοντας ότι  «γίνεται παράνομα εναπόθεση απορριμμάτων μπαζών και κλαδιών από αυτοκίνητα της Περιφέρειας Αττικής του Στρατού του Δήμου αλλά και από Ιδιώτες».

xomateri1

Οπως αναφέρουν τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Τώρα» αλλά και ο επικεφαλής της, Γ. Μπερδέλης:

«Ο Δήμαρχος που κατήγγειλε μόνιμα την απερχόμενη διοίκηση για την δημιουργία παράνομων χωματερών εντός της πόλης των Μεγάρων, κάνει ακριβώς τα ίδια.
«Ανέχεται» τους πάντες και τα πάντα … πέφτοντας όμως τώρα ο ίδιος στον λάκκο που έσκαβε.

Ο κ. Σταμούλης που ως αντιπολίτευση είχε εξελιχθεί σε «προστάτη του περιβάλλοντος» καταγγέλλοντας τους πάντες και τα πάντα, σήμερα από την θέση του Δημάρχου ανέχεται την δημιουργία παράνομων χωματερών εντός της πόλεως των Μεγάρων.
Οι εικόνες που παραθέτουμε από τα παλιά Καμίνια Μουστάκα, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Εικόνες ντροπής, που δείχνουν αυτοκίνητα του στρατού να ξεφορτώνουν την Παρασκευή 22 Ιουλίου, ενώ στις 27 Ιουλίου 2016 ιδιώτες πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να ετοιμάζονται για να «ρίξουν», όπως το ίδιο έκαναν και φορτηγά της Περιφέρειας Αττικής τα οποία σύμφωνα με μαρτυρία του οδηγού, «ρίχνουν» με εντολή της διοίκησης του Δήμου».

xomateri2

Από τις φωτογραφίες, σημειώνουν τα μέλη του συνδυασμού «είναι ξεκάθαρο, πως ο συγκεκριμένος χώρος έχει μετατραπεί σε χωματερή και μάλιστα με ευθύνη της διοίκησης του Δήμου.

Δυστυχώς για τους πολίτες που τον εμπιστεύθηκαν, τα Μέγαρα με Δήμαρχο τον κ. Γρηγόριο Σταμούλη είναι ξέφραγο αμπέλι, καθώς τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του με την ανοχή τους, δημιουργούν παράνομα και μάλιστα μέσα στην πόλη των Μεγάρων, (λίγα μέτρα από την παραλία της Βαρέας), παράνομη χωματερή!

Είναι απαράδεκτο ένας Δήμαρχος που στην μικρή του πολιτική διαδρομή ενστερνίζονταν νέο ύφος και ήθος στην διοίκηση, σήμερα – αν και Στρατηγός Ε.Α. – να αλλάζει στρατηγική για να εξυπηρετήσει έστω και προσωρινά τον Στρατό, την Περιφέρεια Αττικής και όχι μόνο αυτούς!

Συμπέρασμα είναι πως τα Μέγαρα υπό την ανοχή του κ. Σταμούλη γίνονται χώρος υποδοχής απορριμμάτων.

Παλιά δοκιμασμένη συνταγή από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου, αν θυμηθούμε πως το ίδιο γίνονταν πριν λίγους μήνες και στις εγκαταστάσεις της παλιάς Ελαιουργικής, αλλά και σε χώρο βορείως του ξενοδοχείου «ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ» στην Κινέττα.

Ο κ. Σταμούλης με την τακτική του δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να δημιουργεί στην πόλη των Μεγάρων αλλά και στην ευρύτερη περιοχή μια περιβαλλοντική βόμβα.

Καταγγέλλουμε τον Δήμαρχο κ. Γρηγόριο Σταμούλη πρωτίστως στον Μεγαρικό και Νέο Περαμιώτικο λαό, και έπειτα στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος, για να ληφθούν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην γίνουν τα Μέγαρα Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Κύριε Σταμούλη: Δεν θα σας επιτρέψουμε να μετατρέψετε τα Μέγαρα σε αφοδευτήριο της Δυτικής Αττικής. Γι’ αυτό και ζητάμε δημόσια, να παρέμβει ο Εισαγγελέας Περιβάλλοντος.

Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΤΩΡΑ»».

xomateri3

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ, ΜΕΓΑΡΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!