Καταγγελίες για "φωτογραφικούς διαγωνισμούς" στο Δήμο Αθηναίων - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
2
Φεβρουάριος
Back

Καταγγελίες για “φωτογραφικούς διαγωνισμούς” στο Δήμο Αθηναίων

Για φωτογραφικούς διαγωνισμούς στον Δήμο Αθηναίων, κάνει λόγο η Ανοιχτή πόλη, μετά και την τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ και στενού συνεργάτη του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Φυτόπουλου στην θέση του οικονομικού υπευθύνου στον Δήμο της Αθήνας. Τέλος, ζητάει απαντήσεις για τις ρουσφετολογικές πρακτικές και βολέματα ημετέρων στον δήμο της Αθήνας.

Η ανακοίνωση της Ανοιχτής Πόλης:

Μετά τον αξιοκρατικό διορισμό του αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ και συνεργάτη του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Φυτόπουλου στη θέση του οικονομικού υπεύθυνου του Δήμου Αθηναίων, δημοσιεύματα φέρνουν στο φως περισσότερες περιπτώσεις ευνοιοκρατίας και νεποτισμού στο χώρο του Δήμου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, τρία παιδιά διευθυντικών στελεχών του Δήμου Αθηναίων προσλήφθηκαν, μέσα από φωτογραφικούς διαγωνισμούς και με αξιοποίηση της διαδικασίας των συνεντεύξεων, σε μια Διεύθυνση αιχμής και υψηλών απαιτήσεων, όπως είναι η Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η Ανοιχτή Πόλη αναμένει από τη δημοτική αρχή να δώσει τις απαραίτητες απαντήσεις και να τεκμηριώσει την αξιοπιστία των διαδικασιών που οδήγησαν στις αναφερόμενες προσλήψεις, εφόσον αυτές έχουν πράγματι γίνει. Να μας εξηγήσει ποιος αξιολόγησε τους υποψηφίους, με τι είδους κριτήρια και με ποιές εγγυήσεις αντικειμενικότητας. Ο μεγαλύτερος Δήμος της χώρας δεν μπορεί να έχει χώρο για ρουσφετολογικές πρακτικές και βολέματα ημετέρων, που τόσο έχουν ταλαιπωρήσει τη χώρα.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!