Καταγγελία Καμίνη: Συνδικαλιστές προπηλάκισαν Επίτροπο του Eλεγκτικού Συνεδρίου

Σοβαρή καταγγελία ότι συνδικαλιστές προπηλάκισαν την Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου του δήμου Αθηναίων που στεγάζεται σε κτήριο κοντά στο δημαρχείο της Πλατείας Κοτζιά έκανε μιλώντας στη συνεδρίαση του του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γιώργος Καμίνης.

«Τα όσα πληροφορούμαι ότι συνέβησαν στο γραφείο της παρέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου είναι απαράδεκτα. Εκτυλίχθηκαν σκηνές που δεν αρμόζουν σε συνδικαλιστές καθώς και σε εκείνους που εκπροσωπούν, δηλαδή τους εργαζόμενους. Δεν επιτρέπεται τέτοιου είδους βιαιότητες να περνούν απαρατήρητες. Πρόκειται για τραμπουκισμό, τον οποίο καταδικάζω, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή μου στην επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον δήμο Αθηναίων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr σήμερα το πρωί περίπου 15 άτομα με επικεφαλής γνωστούς συνδικαλιστές όχι μόνο του δήμου Αθηναίων, εισήλθαν στο γραφείο της Επιτρόπου αρχίζοντας να φωνάζουν και να την προπηλακίζουν, με αποτέλεσμα η Επίτροπος να υποστεί κρίση υπέρτασης και να χάσει για λίγα λεπτά τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια η Επίτροπος αποχώρησε, αλλά, όπως τονίζουν παρόντες στο περιστατικό, τα πνεύματα δεν ηρέμησαν ιδιαίτερα, καθώς η ένταση συνεχίστηκε με υπαλλήλους του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Μάλιστα, μαρτυρίες αναφέρουν στην aftodioikisi.gr ότι υπήρξε έντονο περιστατικό με δικαστή του ΕΣ που ήταν παρούσα όταν ζήτησε από τους συνδικαλιστές να μην την βιντεοσκοπούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι συνδικαλιστές διαμαρτύρονταν γιατί η Επίτροπος δεν εγκρίνει Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας σε διοικητικούς υπαλλήλους στο ΣΜΑ του δήμου Αθηναίων στον Ελαιώνα.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ, ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!