Καταγγελία: Φασιστικές πρακτικές από αντίδημαρχο που ζήτησε «δηλώσεις μετάνοιας»!

Με ανακοίνωση της, η δημοτική παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ωρωπού καταγγέλλει τις πρακτικές του αντιδημάρχου και σημειώνει:

Καταγγέλλουμε τον αντιδήμαρχο Αυλώνα Επαμεινώντα Δημητρίου ο οποίος το πρωί της Παρασκευής απειλώντας και τρομοκρατώντας απαίτησε από τους εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας στην ΔΚ Αυλώνα να υπογράψουν «δήλωση αποκήρυξης – μετάνοιας» των όσων κατήγγειλε η Λαϊκή Συσπείρωση για τις συνθήκες γαλέρας που βιώνουν.

Το λέμε καθαρά: Οι φασιστικές πρακτικές και οι απειλές του αντιδημάρχου θα πέσουν στο κενό. Ούτε πρωτοτυπεί ούτε τρομάζει κανέναν.

Του δίνουμε την υπόσχεση ότι όσο η κατάσταση των εργαζομένων δεν βελτιώνεται θα μας βρίσκει συνέχεια μπροστά του.

Ο δήμαρχος Ωρωπού κ. Γεώργιος Γιασημάκης γνωρίζει πολύ καλά το τι συμβαίνει. Τον καλούμε να ικανοποιήσει τα αιτήματα των εργαζομένων και να προστατεύσει τα δημοκρατικά τους δικαιώματα.

Οι εργαζόμενοι να δώσουν απάντηση σε κάθε απειλή και να διεκδικήσουν να δικαιώματα τους, οργανωμένα μέσα από τα σωματεία τους.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΥΛΩΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΩΡΟΥΠΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!