Καταγγελία -Δ.Αθηναίων: Η ΕΥΔΑΠ έκοψε το νερό λόγω οφειλών (φωτο)

Χωρίς νερό έχουν μείνει εδώ και μήνες υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η οποία συνοδεύεται από (μη ευκρινείς πάντως) φωτο «Η ΕΥΔΑΠ έκοψε λόγω οφειλών το νερό στο 5οροφο κτήριο του Δήμου Αθηναίων επί της οδού Μαιζώνος 45, όπου στεγάζονται οι Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας του Δήμου Αθηναίων, το Γραφείο του Αντιδημάρχου Μεταναστών και Προσφύγων, καθώς και στο ισόγειο της οδού Μαιζώνος 47, όπου στεγάζεται επίσης Υπηρεσία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας (εδώ το νερό είναι κομμένο επί μήνες) όπως εμφανίζεται στις κατωτέρω εικόνες που απεικονίζουν την σχετική ειδοποίηση της ΕΥΔΑΠ».

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

«Μετά τα ασανσέρ τα οποία είναι για μήνες περιοδικά εκτός λειτουργίας, τις συνθήκες υγιεινής στους κοινοχρήστους χώρους και τις τουαλέτες οι οποίες είναι απαράδεκτες και τους χώρους εργασίας οι οποίοι μαζί με τους διαδρόμους προσομοιάζουν με αποθήκες, τώρα κόπηκε και το νερό.

Η ΕΥΔΑΠ έκοψε λόγω οφειλών το νερό στο 5οροφο κτήριο του Δήμου Αθηναίων επί της οδού Μαιζώνος 45, όπου στεγάζονται οι Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας του Δήμου Αθηναίων, το Γραφείο του Αντιδημάρχου Μεταναστών και Προσφύγων, καθώς και στο ισόγειο της οδού Μαιζώνος 47, όπου στεγάζεται επίσης Υπηρεσία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας (εδώ το νερό είναι κομμένο επί μήνες) όπως εμφανίζεται στις κατωτέρω εικόνες που απεικονίζουν την σχετική ειδοποίηση της ΕΥΔΑΠ.

Κάτω από τέτοιες συνθήκες εργάζονται οι Υπάλληλοι στις Υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.

Ευελπιστούμε ότι θα ευαρεστηθούν να πληρώσουν την ΕΥΔΑΠ και να μην έχει την τύχη των ασανσέρ και των ατελείωτων ελλείψεων που υπάρχουν όλα αυτά τα χρόνια.

Κατά τα άλλα η Δημοτική Αρχή κάθε τρεις και λίγο επαίρεται για πλεονάσματα. Τα ψάχνουμε»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΝΕΡΟ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΕΥΔΑΠ, ΟΦΕΙΛΕΣ, ΚΟΜΜΕΝΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!