Κασιδιάρης: Μηνύσεις εναντίον δημοτικών συμβούλων του Δ. Αθηναίων

Μηνύσεις υποβλήθηκαν ενάντια σε δημοτικούς συμβούλους του Δ. Αθηναίων από τον Ηλία Κασιδιάρη με αφορμή όσα έγιναν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για το ψήφισμα για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο Ηλ. Κασιδιάρης είχε προαναγγείλει ότι θα στραφεί εναντίον όσων συμβούλων υπέγραφαν αυτό το ψήφισμα, ζητώντας μάλιστα ονομαστική ψηφοφορία για να «φανούν» τα ονόματα.

Σχόλιο για τις μηνύσεις Κασιδιάρη έκανε η Ανοιχτή Πόλη στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο.

«Δηλώσαμε ότι οι μηνύσεις που υποβλήθηκαν ενάντια σε δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας από τον κ. Κασιδιάρη δεν θα κάμψουν την αποφασιστικότητα με την οποία αγωνιζόμαστε, μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, για μια πόλη κλειστή στο φασισμό και για την παραδειγματική καταδίκη των νεοναζί δολοφόνων. Το δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει, την επόμενη φορά που οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής θα εκτραπούν σε ύβρεις ή θα εκφέρουν ρατσιστικό λόγο, να εφαρμόσει αυστηρά όσα προβλέπει ο κανονισμός, με στόχο τη θεσμική απομόνωση των ακροδεξιών πρακτικών και της ρητορικής του μίσους».

Να σημειωθεί ότι και ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης στάθηκε στο πλευρό των συμβούλων που δέχτηκαν μηνύσεις, λέγοντας ότι θα τους στηρίξει δικαστικά, στάση που απορρέει και από ψήφισμα κατά της Χρυσής Αυγής, που πήρε στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΗΝΥΣΕΙΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!