«Καρφί» Βασιλειάδη για δήμαρχο: Δεν μου έστειλε καμία πρόταση

Τον δήμαρχο Καλλιθέας Δ.Κάρναβο «κάρφωσε» από το βήμα της πρωτοχρoνιάτικης κοπής πίτας του Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ που πραγματοποιήθηκε στο ΣΙΝΕ ΚΑΛΥΨΩ την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης: ”Ζήτησα από τον Δήμαρχο, εδώ και καιρό, να χρηματοδοτήσω όλα τα αθλητικά έργα  που έχει ανάγκη  ο Δήμος σας αλλά δεν μου έστειλε καμία πρόταση”, είπε χαρακτηριστικά προκαλώντας εύλογα ερωτηματικά στο πολυπληθές ακροατήριο, καθώς είναι γνωστό ότι πολλές Αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Καλλιθέας, όπως το γήπεδο παραλίας, ο χώρος της ενόργανης γυμναστικής, οι εγκαταστάσεις της πάλης, το Γυμναστήριο του ΑΤΛΑ,  το κλειστό του ΕΣΠΕΡΟΥ, κ.α. χρήζουν άμεσης ανακατασκευής, κάτι που αποτελεί  και πάγιο αίτημα των Συλλόγων της πόλης.

Μάλιστα, η αναφορά Βασιλειάδη προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στον, παρόντα, δήμαρχο Δ.Κάρναβο, ο οποίος, επιχείρησε να δικαιολογήσει την κατάσταση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε το κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό, οι υπηρεσίες είναι αποψιλωμένες, γι’ αυτό και ζήτησα να κάνει μελέτες η Γ.Γ. Αθλητισμού».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΚΑΡΦΙ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!