Καραμπόλες με τις έδρες στο δήμο Αμφιλοχίας

Τα πάνω κάτω στην κατανομή των εδρών στο Δήμο Αμφιλοχίας με βάση το νέο εκλογικό νόμο. Ο συνδυασμός «Ενωτική Πρωτοβουλία» Απόστολος Κοιμήσης χάνει την έδρα στη Δημοτική Ενότητα Μενιδίου και παίρνει μια στη Δημοτική Ενότητα Αμφιλοχίας (6,3) την οποία χάνει ο συνδυασμός «Αναπτυξιακή Προοπτική» Γιώργος Κατσούλας και παίρνει την έδρα στη Δημοτική Ενότητα Μενιδίου (4,2,1). Αυτό σημαίνει πως μένει εκτός ΔΣ από τη ΔΕ Μενιδίου ο Γ. Αλπός και μπαίνει η Γεροκόμου Βάια και στην ΔΕ Αμφιλοχίας μένει εκτός ο Κ. Διγώνης και την έδρα παίρνει ο Γ. Καρδούτσος.
Οι καραμπόλες όμως δεν τελειώνουν εδώ αφού εκκρεμεί υπόθεση στο εκλογοδικείο για την έδρα στη Δημοτική Ενότητα Ινάχου μεταξύ «Αναπτυξιακής Προοπτικής» και Λαϊκής Συσπείρωσης», έδρα που αν κερδίσει ο συνδυασμός «Αναπτυξιακή Προοπτική» η κατανομή σύμφωνα με το νόμο θα γίνει και πάλι για την «Ενωτική Πρωτοβουλία» (5,3,1) και για την «Αναπτυξιακή Προοπτική» (5,3).

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΔΡΕΣ, ΚΑΡΑΜΠΟΛΕΣ, ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!