Καπερνάρος: «Γκρίζα» η υποψηφιότητα Καμίνη

«Είναι μία γκρίζα υποψηφιότητα ταυτισμένη απόλυτα με την γκρίζα και τεφρά μνημονιακή πολιτική την οποία υπηρετεί και εξυπηρετεί, ως απόλυτα ταυτισμένος μαζί της», λέει αναφερόμενος στο νυν δήμαρχο και τη διεκδίκηση της επανεκλογής του, Γιώργο Καμίνη, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Βασίλης Καπερνάρος.

«Δεν έκανε τίποτε διότι έτσι του είπαν. Δεν αντιγνώμησε σε τίποτε και σε κανέναν διότι «έτσι έπρεπε». Δεν αντιτέθηκε σε κανέναν διότι δεν τόλμησε αφού πρέπει να είναι υπάκουος σε αυτούς που τον έβαλαν εκεί. Του διέλυσαν την δημοτική αστυνομία εν μία νυκτί, του κατήργησαν τους σχολικούς φύλακες αφήνοντας τα σχολεία στο έλεος του θεού», είπε ο κ. Καπερνάρος και κατηγόρησε ακόμη τον κ. Καμίνη ότι «μείωσε τους μισθούς των υπαλλήλων καθαριότητας σχεδόν στο μισό, μείωσε τον αριθμό τους περισσότερο από το μισό. Εδώ και τρία χρόνια έκοψε το γάλα που δινόταν στους υπαλλήλους καθαριότητας για την προστασία της υγείας τους και αυτοθαυμάζεται στα κανάλια ότι είναι οικονόμος».

«Έτσι έφτιαξε το δικό του πρωτογενές πλεόνασμα. Ο δήμος χρωστάει της Μιχαλούς κι αυτός δίνει τις επισκευές των οχημάτων σε εξωτερικά συνεργεία. Ο άνθρωπος εξαφανίζει σιγά σιγά την καθαριότητα και τους ανθρώπους της, για να εμφανιστούν οι εργολάβοι αποκομιδής και διαχείρισης. Ο άνθρωπος που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και τους εργολάβους- δημοσκόπους. Οι ίδιοι εργολάβοι –δημοσκόποι που δίνουν 3% στο ΠΑΣΟΚ, δίνουν 25% σ’αυτόν. Η απόλυτη προσβολή της προσωπικότητας του Έλληνα πολίτη. Η τέλεια απόγνωση του συστήματος όταν βρίσκεται προ της απώλειας των υποτελών του, δηλαδή των συμφερόντων του», προσθέτει ο υποψήφιος δήμαρχος, υποσηρίζοντας πως η δημαρχιακή θητεία του κ. Καμίνη «ατύχησε».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!