Καμίνης: Το υπουργείο γνωρίζει τα ονόματα

«Παντελώς άδικο» χαρακτήρισε το μέτρο της διαθεσιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, επισημαίνοντας ότι βγαίνουν σε διαθεσιμότητα άνθρωποι χωρίς κανένα κριτήριο αξιολόγησης παρά μόνο επειδή είναι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και δεν προσλήφθηκαν μέσω ΑΣΕΠ.

«Ωστόσο φεύγουν άνθρωποι ακόμα κι αν προσλήφθηκαν πριν τη δημιουργία του ΑΣΕΠ. Ή και αυτοί που έγιναν αορίστου χρόνου με το διάταγμα Παυλόπουλου σύμφωνα με την κοινοτική οδηγία Μπολκενστάιν» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων που εμφανίστηκε κατηγορηματικός σχετικά με το θέμα της λίστας ονομάτων: «Δεν υπάρχει λίστα υπαλλήλων αυτήν τη στιγμή. Το υπουργείο γνωρίζει τα ονόματα και το θέμα θα λυθεί σε λίγες ημέρες», δήλωσε και ξεκαθάρισε ότι «είναι δίπλα στους εργαζόμενους αλλά πρέπει να εφαρμόσει τη συνταγματική νομιμότητα».

Περισσότερα στο Nooz.gr

Σχετικά

Δ.Σ. Αθηναίων: Καμία σύμπραξη σε απολύσεις, προσφυγή στη Δικαιοσύνη

ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!