Καμίνης: Σταματήστε τις καταλήψεις, καταρρέει ο δήμος, δε θα πληρωθείτε

Να σταματήσουν τις  καταλήψεις, ώστε να ξαναρχίσουν να λειτουργούν οι υπηρεσίες του δήμου ζήτησε από τους εργαζομένους στο Δήμο Αθηναίων ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, επισείοντας τον κίνδυνο κατάρρευσης του δήμου λόγω μη εισπράξεως οφειλών, αλλά και τον κίνδυνο να μην πληρωθούν για το Δεκέμβριο οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.

Αναλυτικότερα, ο Γ. Καμίνης συναντήθηκε, με δική του πρωτοβουλία,  το απόγευμα με Σωματεία των εργαζομένων στο δήμο Αθηναίων και ζήτησε να σταματήσουν οι καταλήψεις στο δήμο, εφόσον -όπως τόνισε- ο ίδιος έχει επιδείξει έμπρακτα την υποστήριξή του προς τους εργαζόμενους με την πρόταση των τριών σημείων.

Κατά τη συνάντηση, ο δήμαρχος Αθηναίων ανέπτυξε τον έντονο προβληματισμό του για τη μη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου και τις επενέργειες των καταλήψεων τόσο στους δημότες, όσο και στα έσοδα του δήμου. Όπως τόνισε, η Διεύθυνση Πολεοδομίας είναι κλειστή εδώ και δύο εβδομάδες. Τα κλειστά γήπεδα για τους νέους και οι παιδικές χαρές μένουν κλειστά. Δεν γίνονται πολιτικοί γάμοι. Η κατάληψη στο γραφείο Προσωπικού θα έχει ως συνέπεια να καθυστερήσει η πληρωμή και των 1.800 ΙΔΑΧ. του δήμου Αθηναίων.

Όσο  για τα έσοδα του δήμου; Όπως είπε έχουν καταρρεύσει, αφού οι αντίστοιχες υπηρεσίες είναι κλειστές εδώ και 20 ημέρες. Σημειώνουμε ότι  οι εισπράξεις του δήμου Αθηναίων ανέρχονται κατά μέσο όρο σε 300.000 ευρώ καθημερινά.

Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!