Καμίνης: Σε ρόλο… πυροσβέστη για τις φωτιές που άναψε η διαθεσιμότητα

Ρόλο… πυροσβέστη στην ένταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, δημάρχων και εργαζομένων στο θέμα των απολύσεων – διαθεσιμότητας των υπαλλήλων, φαίνεται πως αναλαμβάνει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε, μετά τη συνάντησή του με εκπροσώπους των Σωματείων εργαζομένων του δήμου του. «Προς την κατεύθυνση εκτόνωσης της κατάστασης, αναλαμβάνω πρωτοβουλία συνεννόησης με την ΚΕΔΕ και τους δημάρχους», είπε ο δήμαρχος.

Πέραν αυτού, κινούμενος στην πρόταση του Συμπαραστάτη του Δημότη Δήμου Αθηναίων, ζήτησε από την κυβέρνηση «να επανεξετάσει τα χρονικά όρια εφαρμογής του νόμου για τη διαθεσιμότητα, συνεχίζοντας το διάλογο με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να τεκμηριώσει το επιχείρημα ότι δεν πρόκειται περί απολύσεων αλλά περί μετακινήσεων».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!