Καμίνης-Μπουτάρης συμπαραστάτες σε ΚΕΘΕΑ και εξαρτημένους

Τη συμπαράστασή τους και την αλληλεγγύη τους στο ΚΕΘΕΑ και στον αγώνα που κάνουν τα μέλη, οι γονείς και οι εργαζόμενοι στον οργανισμό, ώστε να μην κλείσουν μονάδες, εξέφρασαν οι δήμαρχοι Αθηναίων και Θεσσαλονίκης Γιώργος Καμίνης και Γιάννης Μπουτάρης αντίστοιχα.

Ο Γιώργος Καμίνης

«Σε μία εποχή που η κοινωνία δοκιμάζεται, αποτελεί υποχρέωση όλων μας να βρεθούμε στο πλευρό του ΚΕΘΕΑ, στη τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει σύσσωμο το ανθρώπινο δυναμικό του για την ψυχική υγεία, τις εξαρτήσεις και την κοινωνική επανένταξη», σημείωσε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων.

Να σημειωθεί πως σχετικό ψήφισμα συμπαράστασης για τις δομές και το έργο του ΚΕΘΕΑ έχει ήδη υιοθετήσει το δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων, εκφράζοντας την αγωνία του για το μέλλον των εξαρτημένων ατόμων που βοηθούνται σημαντικά από το ΚΕΘΕΑ.

Ο Γιάννης Μπουτάρης

«Τη δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης, όταν αυξάνεται ο κίνδυνος για εξάρτηση από νόμιμες και παράνομες ουσίες, χρειάζεται να ενισχυθεί το ΚΕΘΕΑ, ενάντια στις εξαρτήσεις και υπέρ της ψυχικής υγείας και της κοινωνικής ένταξης», ανέφερε από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί πως ο Δήμος Θεσσαλονίκης έχει ήδη εγκαινιάσει συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ, παρεμβαίνοντας σε κεντρικά σημεία της πόλης με στόχο την προσέγγιση των χρηστών, αλλά και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των Θεσσαλονικέων στο φλέγον ζήτημα των εξαρτήσεων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!