Καμίνης και Γερουλάνος «καρατόμησαν» τη δημοτική σύμβουλο & υποψήφια Χριστίνα Βασιλείου

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης αποδέχθηκε την παραίτηση της εντεταλμένης για τις Παιδικές Εξοχές του δήμου Αθηναίων δημοτικής συμβούλου. κυρίας Χριστίνας Βασιλείου, μετά τις καταγγελίες ότι χρησιμοποιούσε την ιδιότητα και τις δομές του δήμου για τον προεκλογικό αγώνας της, ως υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του Παύλου Γερουλάνου.

Όμως πέρα από τον κ. Καμίνη άμεσα αντέδρασε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος ανακοίνωσε ότι, η κα Χριστίνα Βασιλείου δεν είναι πλέον υποψήφια με τον συνδυασμό «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ». «Δεν νοείται οποιαδήποτε χρήση δομών και διαδικασιών του Δήμου για προεκλογική εκστρατεία. Είναι θέμα αρχής», ξεκαθάρισε ο κ. Γερουλάνος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρμόδια του Δήμου Αθηναίων για τις Παιδικές Εξοχές Χριστίνα Βασιλείου, σε ενημερωτικό φυλλάδιο που μοίραζε για τις κατασκηνώσεις σε μαθητές για να δοθούν στους κηδεμόνες τους, είχε μέσα και προεκλογικό σημείωμα, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θα είναι υποψήφια με τον Συνδυασμό του Παύλου Γερουλάνου. 

Σκληρή ανακοίνωση είχε εκδώσει νωρίτερα η συνδικαλιστική παράταξη «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα», για το θέμα, όπου και κατήγγειλε:

«Αυτοί που κόπτονται τάχα, να μείνουν τα σχολεία και οι μαθητές/τριες μακριά από την πολιτική και τα κόμματα, δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τα φυλλάδια του δήμου Αθηναίων για τις παιδικές κατασκηνώσεις για να μοιράσουν το προεκλογικό τους υλικό!!!

Η Βασιλείου Χριστίνα, πρόεδρος της επιτροπής πιστοποίησης παιδικών χαρών κι αντιπρόεδρος του δημοτικού βρεφοκομείου κι εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων των παιδικών κατασκηνώσεων, τοποθέτησε μέσα στα ενημερωτικά φυλλάδια του δήμου Αθηναίων που έστειλε να μοιραστούν στα δημοτικά σχολεία του δήμου, το προεκλογικό της υλικό, όπου προβάλει την υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό του Π. Γερουλάνου!

Δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του Δήμου, τα λεφτά των δημοτών και τους εκπαιδευτικούς ως ντίλερ της προεκλογικής της εκστρατείας! Δεκάδες εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν αυτό που συνέβη, κι αρνήθηκαν να τα μοιράσουν στους μαθητές τους! Καταγγέλλουμε το γεγονός αυτό και καλούμε το δήμο Αθηναίων να βγάλει καταγγελία καταδίκης της υποψηφίας και αυτών των πρακτικών και τον συνδυασμό του Γερουλάνου να τοποθετηθεί δημόσια. Μας συνήθισαν όλοι οι επίδοξοι της εξουσίας, δεκαετίες τώρα να χρησιμοποιούν ειδικά τον δήμο Αθηναίων με κάθε τρόπο για τα αστικά πολιτικά τους σχέδια, σε βάρος του λαού και της νεολαίας, άλλα ΤΟΣΗ ξετσιπωσιά ξεπερνά τα όρια!»

 

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΜΙΝΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ, ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΑΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!