Καμίνης: Iσχυρό πολιτικό μήνυμα η μεταγκατάση του ΥΠΕΚΑ στο «Μινιόν» - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
26
Οκτώβριος
Back

Καμίνης: Iσχυρό πολιτικό μήνυμα η μεταγκατάση του ΥΠΕΚΑ στο «Μινιόν»

Στο κτήριο «Μινιόν» της οδού Πατησίων μετακομίζει στις αρχές του 2013 το υπουργείο Περιβάλλοντος Κλιματικής Αλλαγής, σύμφωνα με όσα είπε ο αρμόδιος υπουργός, Ευάγγελος Λιβιεράτος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης εξέφρασε από την πλευρά του την ικανοποίηση του, και τόνισε ότι πρόκειται για μια «έμπρακτη ενέργεια με ισχυρό συμβολικό και πολιτικό μήνυμα που συμβάλλει παράλληλα στην προσπάθεια ανάταξης του εμπορικού κέντρου της πρωτεύουσας».

Συμπλήρωσε δε, ότι από τους κεντρικούς άξονες του προγράμματος του είναι να αναχαιτίσει την αναχώρηση δημοσίων υπηρεσιών από το κέντρο της πρωτεύουσας που αφενός έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρημάτων και αφ’ ετέρου συνιστά ένα ισχυρό επιχείρημα για το μεσοπρόθεσμο κοινωνικό κόστος της εγκατάλειψης του κέντρου.

Επισημαίνεται ότι ο κ. Λιβιεράτος, κατέστησε σαφές ότι «το υπουργείο θα συνεργασθεί με τον δήμο για την Αθήνα και το κέντρο».

 

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!