Καλωσόρισμα δημάρχου σε ιδιωτικό κολέγιο - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
21
Οκτώβριος
Back

Καλωσόρισμα δημάρχου σε ιδιωτικό κολέγιο

Καμία εντύπωση δεν μας προκαλεί το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Ιωαννίνων καλωσορίζει ένα ιδιωτικό κολέγιο σε εκδήλωση σήμερα στην πόλη. Αφού δεν άφησε υπηρεσία για υπηρεσία του Δήμου στην οποία να μην «καλωσόρισε» τους επιχειρηματίες είτε με τη μορφή των ιδιωτικοποιήσεων είτε με τη μορφή των τεχνικών συμβούλων τώρα ανέλαβε ρόλο και στο χώρο της ιδιωτικής παιδείας.

Τα παραπάνω σημειώνει σε ανακοίνωση του, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Ιωαννίνων και προσθέτει:

Για τους δημοτικούς υπαλλήλους τα συμπεράσματα έχουν βγει. Μένει ο λαός της πόλης να καταλάβει ότι οι ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών στο Δήμο Ιωαννιτών είναι πολιτική επιλογή της δημοτικής αρχής υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου για την οποία ο λαός πληρώνει το μάρμαρο.

Ομοίως στο χώρο της παιδείας, είναι πολιτική επιλογή της Δημοτικής Αρχής να προβάλει τα τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς ομίλους και να καλεί το λαό να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη αφού πρώτα μεγάλο τμήμα των παιδιών αποκλείστηκε φέτος από τα ΑΕΙ εξαιτίας του νόμου της ΝΔ, βιώνοντας στο πετσί τους τι σημαίνει ταξικό εμπόδιο.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!