Καλλονή κατά Δημάρχου Λέσβου! «Έχεις βάλει τα πρόβατα στο γήπεδο» (φωτο)

Κατά του Δημάρχου Λέσβου στρέφεται η ποδοσφαιρική ομάδα της Καλλονής, με αφορμή την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το γήπεδο της πόλης και το οποίο αποτελεί την έδρα της ομάδας στη Σουπερλίγκ.  Η ομάδα της Καλλονής δημοσίευσε ένα κολάζ, το οποίο αναδεικνύει την κατάσταση του γηπέδου. Όπως φαίνεται, μάλιστα, στο γήπεδο έχουν μπει πρόβατα και βόσκουν, με την Καλλονή να υποδέχεται σε λίγες μέρες σε αυτό το γήπεδο τον Ηρακλή!

H ιστορία της κόντρας

Το γήπεδο είχε παραχωρηθεί στην Καλλονή, επί της πρότερης δημοτικής Αρχής. Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας είχε επενδύσεις χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να φτιάξει τις εγκαταστάσεις και το χλοοτάπητα αυτού. Η Καλλονή ζήτησε από τη νέα δημοτική αρχή, την εκ νέου παραχώρηση αυτού. Αυτό δεν έγινε και η χρήση – εκμετάλλευσή του πέρασε από την Καλλονή στο Δήμο Λέσβου. Μάλιστα, κατασκεύασαν νέο προπονητικό κέντρο στην περιοχή Λάμπου Μύλοι. Η νησιωτική ομάδα κατηγορεί το Δήμο ότι έχει αφήσει το γήπεδο στη μοίρα του, με πρόβατα να βοσκούν στον αγωνιστικό χώρο.

123

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΓΗΠΕΔΟ, ΚΑΛΛΟΝΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!