ΡΟΗ
προηγ επομ

Καλλιθέα: Παραίτηση του αντιδημάρχου που μήνυσε εργαζόμενους, ζητά το ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση στην οποία ζητά την παραίτηση του αντιδημάρχου, Χριστόφορου Σοφιανίδη, επισημαίνοντας τις ευθύνες του δημάρχου, ο οποίος τον καλύπτει, εξέδωσε η δημοτική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Καλλιθέας με αφορμή τα όσα έγιναν στο δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τού Δήμου Καλλιθέας,  με θέμα τη μήνυση που έχει καταθέσει ο Αντιδήμαρχος Χριστόφορος Σοφιανίδης κατά του Συλλόγου Εργαζομένων τού Δήμου, επειδή είχαν  αναρτήσει πανό για την επέτειο του Πολυτεχνείου και τη χυδαία εξύβρισή τους  από τον Αντιδήμαρχο, έπεσαν οι μάσκες του Αντιδημάρχου Σοφιανίδη! Δυστυχώς όμως, η έκπληξη είναι ότι επί τέσσερις ώρες, ο Δήμαρχος κ. Κάρναβος τον κάλυπτε με τη σιωπή του!

Συγκεκριμένα, τόσο ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α., Τράκας Νίκος όσο και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων τού Δ.Σ. του Δήμου, ζήτησαν από τους Κάρναβο και Σοφιανίδη να ανακαλέσουν τη μήνυση και να ζητήσουν συγγνώμη. Το ίδιο ζήτησαν και όλες οι δημοτικές παρατάξεις. Η άρνηση του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου πυροδότησαν επεισόδια με βαρείς χαρακτηρισμούς μεταξύ των εργαζομένων και της Διοίκησης του Δήμου. Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Η συνεδρίαση διεκόπη για σήμερα, Πέμπτη, 29/09/2016, ώρα 19:30».

Σύμφωνα με την δημοτική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Καλλιθέας από τα παραπάνω ανακύπτουν τα εξής «κρίσιμα ερωτήματα:

  • Είναι δυνατόν ο Δήμαρχος κ. Κάρναβος να καλύπτει τέτοιες ακροδεξιές απόψεις για την εξέγερση του Πολυτεχνείου και τον αγώνα τής νεολαίας κατά της χούντας;
  • Είναι δυνατόν η Καλλιθέα, με την τεράστια και αναμφισβήτητη αντιστασιακή και αγωνιστική της ιστορία, να ανέχεται έναν Αντιδήμαρχο με τέτοιες συμπεριφορές και το Δήμαρχο να σιωπά;

Καλούμε τώρα το Δήμαρχο να απομακρύνει από τη θέση του τον Αντιδήμαρχο Σοφιανίδη, διαφορετικά γίνεται συνένοχος και προσβάλλει όλους όσους θυσιάστηκαν στο Πολυτεχνείο για την αποκατάσταση της δημοκρατίας!

Οι δήμοι αποτελούν το προπύργιο της δημοκρατίας! Δεν είναι δυνατόν στους κόλπους τους να εκκολάπτονται ακροδεξιά σταγονίδια! Είναι ντροπή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση να τρέφει τέτοια καρκινώματα! Η στάση Κάρναβου – Σοφιανίδη προσβάλλει την πόλη μας και την ιστορία της!

ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!

Υ.Γ.:

Μετά την καταδίκη τού Δημοτικού Συμβούλου τής κρατούσας παράταξης Κάρναβου «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ» και Προέδρου τής Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλλιθέας (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.), Χατζηιωαννίδη Πέτρου, από το δικαστήριο και την επιβολή κάθειρξης δύο ετών για απάτη κατ’ εξακολούθηση, περιμέναμε από τον κ. Κάρναβο να τον θέσει σε αργία. Είναι δυνατόν να παραμένει στη θέση του ένας Δημοτικός Σύμβουλος μετά από μία καταδίκη; Γιατί τον καλύπτει ο κ. Κάρναβος και δεν τον αποπέμπει;

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ !!!!!!!»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΖΗΤΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ, ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!