Κάλεσμα της ΠΟΕ ΟΤΑ για συμμετοχή στην απεργία της ΑΔΕΔΥ

Η ΠΟΕ ΟΤΑ καλεί τα μέλη της σε ενεργητική συμμετοχή στην 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την επόμενη Τετάρτη και Πέμπτη. Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:
Για την ενημέρωση των συναδέλφων και για τη μαζική συμμετοχή τους στην 48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 και ΠΕΜΠΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, έχει εκδοθεί σχετικό απεργιακό υλικό (ανακοίνωση και αφίσα) από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και την Ομοσπονδία.
Οι Σύλλογοι-Μέλη της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια Αττικής μπορούν να προμηθευτούν την ανακοίνωση και την αφίσα από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, από τα γραφεία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα-2ος Όροφος) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι Σύλλογοι-Μέλη στην Περιφέρεια μπορούν να κατεβάσουν το απεργιακό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή και να το ανατυπώσουν από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας (http://www.poeota.gr) ή να το παραλάβουν από τα κατά τόπους Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. όπου έχει αποσταλεί.
Η άμεση παραλαβή και διακίνηση του απεργιακού υλικού (ανακοίνωση και αφίσα) είναι η βασική προϋπόθεση για την επιτυχία της 48ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ και της κεντρικής απεργιακής συγκέντρωσης στις 11.30 το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος-Αθήνα την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013. Ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η κυβέρνηση εντείνει τον αυταρχισμό και την ολομέτωπη επίθεσή της, τρομοκρατώντας τους εργαζόμενους και την Ελληνική κοινωνία, προκειμένου να ολοκληρώσει το καταστροφικό της έργο και να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις στην τρόικα, οδηγώντας σε απόλυση χιλιάδες εργαζόμενους και διαλύοντας όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες (Παιδεία, Υγεία, Τοπική Αυτοδιοίκηση κ.λπ.).

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ-ΟΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!