Κάλεσμα εργαζομένων Σύρου για την 28η Οκτωβρίου - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
28
Νοέμβριος
Back

Κάλεσμα εργαζομένων Σύρου για την 28η Οκτωβρίου

Aπάντηση στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη και την απόφασή του να μην πραγματοποιηθεί η αυριανή παρέλαση στη Σύρο, εξαιτίας των κινητοποιήσεων των εργαζομένων -όπως ισχυρίστηκε-, έδωσαν άμεσα οι εργαζόμενοι:

Με ψήφισμά τους, «μετά την προσχηματική δραπέτευση των “επισήμων” από την υποχρέωση να βρεθούν μπροστά στο λαό που υπηρετούν», καλούν τους Συριανούς αύριο, στις 11 το πρωί, στην κεντρική πλατεία της Ερμούπολης σε «εκδήλωση τιμής για το Μεγάλο Αντιφασιστικό Αγώνα που έδωσε ο Ελληνικός Λαός με αφετηρία το ΟΧΙ του 1940».

Το ψήφισμα της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στη Σύρο

Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στην Σύρο, που πραγματοποιήθηκε στον Πνευματικό Κέντρο την Τετάρτη 26 Οκτώβρη και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από τα Σωματεία – Συλλόγους : Εργαζομένων ΟΤΑ Σύρου, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου( πρώην νομαρχία) , Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου( πρώην Περιφέρεια), ΕΜΔΥΔΑΣ ( μηχανικοί δημοσίου) – τμήμα Κυκλάδων, Δασκάλων Νηπιαγωγών Σύρου -Τήνου – Μυκόνου, Α΄ΕΛΜΕ Κυκλάδων, Δικαστικών Υπαλλήλων Ν. Κυκλάδων, Εργαζομένων Νοσοκομείου Σύρου, Δικηγορικό Σύλλογος Σύρου καθώς και εκπρόσωποι από Συλλόγους Γονέων Σχολείων ( 3ο ,5ο ,6ο ,Άνω Σύρου Δημοτικά), αποφάσισε τα εξής:

Οι εργαζόμενοι στην Σύρο θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση τιμής για το Μεγάλο Αντιφασιστικό Αγώνα που έδωσε ο Ελληνικός Λαός με αφετηρία το ΟΧΙ του 1940.

Μετά την προσχηματική δραπέτευση των «επισήμων» από την υποχρέωση να βρεθούν μπροστά στο λαό που υπηρετούν ( …) ο εργαζόμενος λαός αναλαμβάνει την υποχρέωση να τιμήσει τους αγώνες του.

Τιμάμε τους αγωνιστές του Αντιφασιστικού Έπους του ΄40, το μεγάλο ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού ενάντια στην τότε φασιστική απειλή, τιμάμε τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης με τους αγώνες του σήμερα.

Το σύγχρονο ΟΧΙ και πάλι του Ελληνικού Λαού το φωνάζουμε ενάντια στα μέτρα κυβέρνησης – ΤΡΟΙΚΑ – Ευρ. Ένωσης και ΔΝΤ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΗ 2011 στις 11:00 πμ στην ΠΛ. ΜΙΑΟΥΛΗ ΤΗΣ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ.

Ερμούπολη 26.10.2011

Η ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΡΟΥ

 

 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!