Καλαμαριά: Βροντερό «όχι» Μπακογλίδη στην ιδιωτικοποίηση της Μαρίνας Αρετσούς

Με κινητοποιήσεις απειλεί ο Δήμος Καλαμαριάς, σε περίπτωση που προχωρήσει μονομερώς στην ιδιωτικοποίηση της Μαρίνας Αρετσούς η κυβέρνηση.

«Η μονομερής αξιοποίηση των ακινήτων της ΕΤΑ (Μαρίνα Αρετσούς) μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και είμαστε έτοιμοι, ως δημοτικό συμβούλιο μαζί με το λαό της Καλαμαριάς, να προχωρήσουμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις, αλλά και να προσβάλουμε τον απαράδεκτο νόμο 2160/1993, εφόσον αυτό χρειαστεί», δήλωσε στον «Αγγελιοφόρο» ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης.

Η παραλιακή ζώνη της Αρετσούς εκτείνεται από τις εγκαταστάσεις της πλαζ μέχρι τη Ρέμβη και καλύπτει έκταση 176 στρεμμάτων. Μέσα σε αυτή τη ζώνη βρίσκονται η πλαζ, το πολιτιστικό κέντρο Remezzo, το καφενείο του Ψαρά, το πολιτιστικό κέντρο «Προποντίδα» που έχουν παραχωρηθεί από τον ΕΟΤ με χρησιδάνειο στο δήμο Καλαμαριάς και η Μαρίνα, η οποία όμως δεν παραχωρήθηκε ποτέ στο δήμο.

ΠΗΓΗ: ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!