Κακλαμάνης: Ο Καμίνης επαιτεί αντί να απαιτεί

Επίθεση κατά του Γιώργου Καμίνη εξαπέλυσε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο ΔΣ Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή τις δηλώσεις του για τους καταληψίες στο αμαξοστάσιο (έληξε αργά χθες).

Ο Νικήτας Κακλαμάνης κάνει λόγο για μη πρόβλεψη από το δήμαρχο της Αθήνας της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος στο θέμα των συμβασιούχων και τον κατηγορεί πως «επαιτεί αντί να απαιτεί».

Να σημειωθεί πως έληξε αργά χθες βράδυ η κατάληψη στο αμαξοστάσιο της Ιερά οδού και σήμερα θα γίνεται κανονικά η αποκομιδή των απορριμμάτων στην πρωτεύουσα.

Η δήλωση Νικήτα Κακλαμάνη

Αντί ο κ. Καμίνης να καλεί τους εργαζόμενους στην καθαριότητα να τερματίσουν άμεσα τον αποκλεισμό του αμαξοστασίου, θα έπρεπε, επί οκτώ μήνες, να προβλέψει τις συνέπειες της καταστροφικής πολιτικής του στο θέμα των συμβασιούχων, με αποτέλεσμα η Αθήνα σήμερα να είναι μία πόλη, που καταρρέει.

Δυστυχώς, για τους Αθηναίους και Αθηναίες, ο πρώην Συνήγορος του Πολίτη, μετατράπηκε σε νυν συνήγορο της κυβέρνησης και της τρόικας, ο οποίος επαιτεί αντί να απαιτεί, με τα σημερινά τραγικά αποτελέσματα.

Η Αθήνα, δηλαδή, να μη θυμίζει στα λόγια αλλά στην πραγματικότητα, πλέον, τη σημερινή Βυρηττό της Ευρώπης, όπως ο ίδιος ο κ. Καμίνης έχει δηλώσει.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!