Καινούργια παπούτσια για τα παιδιά των οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιλίου

Στηρίζοντας έμπρακτα τις οικογένειες που έχουν ανάγκη, ο Δήμος Ιλίου μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας διέθεσε καινούργια υποδήματα στα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τα υποδήματα ήταν προσφορά της εταιρείας TOMS και η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», η οποία επιλέχθηκε ως ο επίσημος συνεργάτης της (Giving Partner) για τη διανομή υποδημάτων στα παιδιά της Ελλάδας.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας, σημειώνοντας παράλληλα:

«Κάθε προσφορά, όσο μικρή και αν είναι, αποτελεί πολύτιμη βοήθεια για εκείνους που την έχουν ανάγκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους συνεχίζουν να στηρίζουν αμείωτα την προσπάθεια που καταβάλλουμε, προκειμένου να ενισχύσουμε και να ανακουφίσουμε τις οικογένειες που βιώνουν το σκληρό πρόσωπο της κρίσης, τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους και τις εταιρείες για την ευαισθησία τους.»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!