και-ο-σασμός-επέλεξε-την-πηγή-τη-957672
ΔΗΜΟΙ | 04.11.2021 | 15:53

Και ο “Σασμός” επέλεξε την “Πηγή” της Χασιάς για τηλεοπτικά γυρίσματα

Η Δημοτική Κοινότητα Φυλής και πιο συγκεκριμένα η τοποθεσία “Πηγή” κέρδισε για τηλεοπτικά γυρίσματα,  μια ακόμη δημοφιλή σειρά, που σπάει τα ρεκόρ!

Πρόκειται για την δραματική σειρά “Σασμός” που προβάλλεται στον τηλ εποπτικό σταθμό Alpha από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Το τηλεοπτικό γύρισμα για το “Σασμό” και πιο συγκεκριμένα για το επεισόδιο 34 είχε χαρακτηριστικές σκηνές από την Πηγή της Χασιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμος Φυλής στο πλαίσιο της ανάδειξης του φυσικού κάλλους αλλά και της ιστορικότητα της περιοχής  με την ολόπλευρη υποστήριξη της Αντιδημάρχου Φυλής Ελένης Λιάκου, υποδέχεται και στηρίζει τα κεντρικά τηλεοπτικά γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς του Mega “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα” που προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:00.

Έχει στηρίξει επίσης, την παραγωγή της εκπομπής «από τόπο σε τόπο» που προβάλλεται από το κανάλι της Βουλής και ανέδειξε τα ήθη και τα έθιμα των Αρβανιτών της Φυλής.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς πλαισιωμένος από τοπικούς συλλόγους παρουσίασε σε ζωντανή σύνδεση τα ήθη και έθιμα των αρβανιτών στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ στην ΕΤ -1.

Παλαιότερα είχε φιλοξενήσει στην πλατεία του Δημαρχείου τα γυρίσματα τετράωρης εορταστικής εκπομπής της τηλεόρασης του BLUE SKY η οποία πρόβαλλε τα έθιμα όλων των παραδοσιακών συλλόγων του Δήμου μας.

Τον περασμένο χειμώνα οι ομορφιές της Φυλής είχαν και πάλι την τιμητική τους αφού η Δημοτική Κοινότητα επελέγη για το τετράωρο γύρισμα ενός ολόκληρου επεισοδίου από το δημοφιλές reality μαγειρικής Master Chef.

Τέλος την περσινή χρονιά η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής έβγαλε τον Δήμο προς τα έξω με τη συμμετοχή της σε ένα επεισόδιο της πετυχημένης ιστορικής σειράς του Μανούσου Μανουσάκη «Το κόκκινο Ποτάμι» που προβλήθηκε από το OPEN TV.

“Είμαστε ανοιχτοί και στηρίζουμε κάθε συνεργασία, κάθε ποιοτική τηλεοπτική και κινηματογραφική παραγωγή που  είναι συμβατή με τον εξωστρεφή προσανατολισμό του Δήμου μας και θα ενισχύσει τις πολιτικές ανάπτυξης” δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.