Και ο Δ. Κορίνθου στην πορεία αγώνα κατά της ανεργίας του Δ. Πατρέων (χάρτης)

Δεκάδες εκπρόσωποι φορέων, Εργατικών Σωματείων, Επιστημονικών και Επαγγελματικών Συλλόγων, συμμετείχαν στη σύσκεψη που έγινε χθες το απόγευμα στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κορίνθου, για την πορεία αγώνα κατά της ανεργίας και υπέρ των μέτρων στήριξης των ανέργων και των οικογενειών τους, που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων από τις 3 έως τις 10 Απριλίου.

Η σύσκεψη έγινε με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου, Κώστα Κατεμή, ο οποίος άνοιξε και τη συζήτηση, για την μεγάλη κινητοποίηση.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για το μαζικό λαϊκό κίνημα η επιτυχία αυτής της κινητοποίησης και ανέλυσε το διεκδικητικό πλαίσιο, όπως αυτό αποφασίστηκε πρόσφατα από το Δημοτικό Συμβούλιο Πάτρας.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις των διαφόρων εκπροσώπων Φορέων, Σωματείων και Συλλόγων, οι οποίοι δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση, στήριξη και συμμετοχή τους σε αυτή την πρωτοβουλία, αναγνωρίζοντας ότι το πρόβλημα της ανεργίας και η προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους, αποτελεί το υπ’ αριθμόν ένα ζήτημα της κοινωνίας.

Νωρίτερα ο Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό, τον οποίο ενημέρωσαν για την μεγάλη κινητοποίηση – πορεία αγώνα από την Πάτρα στην Αθήνα.

Από την πλευρά του ο κ. Πνευματικός, δήλωσε πως η Κόρινθος θα λάβει ενεργά μέρος σε αυτή την κινητοποίηση και θέτει στη διάθεση του Δήμου Πατρέων υποδομές του δικού του Δήμου, για την εξυπηρέτηση αναγκών της κινητοποίησης.

poreia_patras_aftodioikisi

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!