Και εξώδικο από το Δ. Μαραθώνος στη ΔΕΗ για το χαράτσι

Εξώδικο στη ΔΕΗ απέστειλε και ο Δήμος Μαραθώνος, ως μια ένδειξη συμπαράστασης στους κατοίκους και δημότες του, καλώντας την Επιχείρηση να μην κόψει το ρεύμα έως την τελεσίδικη απόφαση του ΣτΕ.

Στην εξώδικη διαμαρτυρία, ο Δήμος Μαραθώνος καλεί τη ΔΕΗ «να απόσχει από κάθε αντισυμβατική, αυθαίρετη και καταχρηστική ενέργεια διακοπής της ηλεκτροδότησης, ιδιαίτερα των ιδιοκτητών και χρηστών που αποδεδειγμένα αδυνατούν να καταβάλλουν το Ειδικό Τέλος Ακινήτων, μέχρι και την οριστική και τελεσίδικη απόφαση των Ανωτάτων Δικαστηρίων για τη συνταγματικότητα των διατάξεων του ν. 4021/2011».

Μάλιστα, αναφέρει ρητά «ότι πρόκειται να συμπαρασταθεί με κάθε νόμιμο μέσο σε δημότες και κατοίκους του ευπαθών ομάδων που θα υποστούν την αντισυμβατική, αυθαίρετη και καταχρηστική συμπεριφορά» της ΔΕΗ.

 

ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΕΗ:

Για το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, που λέει ότι η κυβέρνηση παρανομεί στην προσπάθειά της να εισπράξει το χαράτσι, πατήστε εδώ.

Για τις πρωτοβουλίες που θα πάρει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής για να βοηθήσει στους αδύναμους πολίτες, κλικ εδώ.

Για την επιστολή των βουλευτών ΠΑΣΟΚ προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο για το χαράτσι της ΔΕΗ και την ελάφρυνση των αδυνάμων, πατήστε εδώ.

Για το εξώδικο που στέλνει την Τετάρτη στη ΔΕΗ ο Δήμος Λαμιέων, κλικ εδώ.

Για την προειδοποίηση του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης προς τους δημάρχους «Δεν πληρώνω», κλικ εδώ.

Για το Δήμο Αιγάλεω, που δηλώνει ότι θα εμποδίσει τη διακοπή ρεύματος από τη ΔΕΗ στους δημότες του, πατήστε εδώ.

Για το τη στάση του προέδρου της ΠΕΔ Ηπείρου και δημάρχου Άρτας Γιάννη Παπαλέξη, ο οποίος επίσης μίλησε στην aftodioikisi.gr, πατήστε εδώ.

Για τα επόμενα βήματα του δημάρχου Νέας Ιωνίας Ηρακλή Γκότση στο θέμα, που μίλησε στην aftodioikisi.gr, κλικ εδώ.

Για το πώς θα κινηθούν οι δήμαρχοι στο θέμα του χαρατσιού, σύμφωνα και με τα όσα ειπώθηκαν κατά τη χθεσινή κοινή σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ και των εκτελεστικών επιτροπών των ΠΕΔ της χώρας, πατήστε εδώ.

Για τις επικρίσεις του Κινήματος «Δεν πληρώνω» κατά των δημάρχων «Δεν πληρώνω», κάντε κλικ εδώ.

Για τη στάση που κρατάει η συνδικαλιστική παράταξη Αυτόνομη Παρέμβαση δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (ΣΥΝ) στο θέμα του χαρατσιού, πατήστε εδώ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!