Και επίσημα εκ νέου υποψήφιος ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

Και επίσημα εκ νέου υποψήφιος ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος

Ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ: «Ζητώ να με στηρίξετε και τα επόμενα πέντε χρόνια. Να βάλουμε τον Πειραιά στην πρώτη ταχύτητα. Να δώσουμε στον Πειραιά την υπεραξία που έχει. Να τον κάνουμε σημαιοφόρο της Ανάπτυξης και της Αλληλεγγύης. Μαζί μπορούμε. Μας ενώνει το όραμά μας για τον Πειραιά. Κάνω έκκληση προς τους παλιούς Πειραιώτες να επιστρέψουν στην πόλη μας. Να κάνουμε τον Πειραιά ξανά δυνατό και μεγάλο. Να ηγηθεί της εθνικής αναγέννησης.  Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί προχωράμε. Για τη νίκη του Πειραιά μας, για τη νίκη των πολιτών. Για έναν Πειραιά με ισχυρή ταυτότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μιχαλολιάκος,  αφού έκανε έναν απολογισμό των έργων που έγιναν  ένα προς ένα στην θητεία του παρουσίασε  τους βασικούς στόχους της νέας πενταετίας: «Για μας αντίπαλος ήταν και παραμένουν μόνο  τα προβλήματα της πόλης μας και όχι οι πολίτες του Πειραιά.  Για μας αντίπαλός μας ήταν οι νοοτροπίες που κράτησαν την πόλη για χρόνια στο χθες και όχι οι άνθρωποι που είχαν διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές.  Για μας αντίπαλος ήταν όσοι δίχαζαν και έβαζαν μπροστά κομματικά λάβαρα και σημαιάκια, αντί να βάζουν μπροστά το καλό της πόλης και των πολιτών. Για μένα αντίπαλοι μου είναι και παραμένουν μόνο τα προβλήματα του Πειραιά και συμμαχητές μου όλοι εσείς και ιδιαιτέρως τα νέα παιδιά του Πειραιά», κατέληξε.

Στην ομιλία παρευρέθηκαν : ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Αρβανιτόπουλος,  ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μ. Βαρβιτσιώτης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Ι. Τραγάκης. Οι Βουλευτές κ.κ. Κ. Κατσαφάδος και Αν. Νεράτζης. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στ. Χρήστου. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Κουμουτσάκος, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ε. Αγαλοπούλου.  Οι πρώην Δήμαρχοι  Πειραιά κ.κ. Χρ. Αγραπίδης και Στ. Λογοθέτης. Ο πρώην Βουλευτής Πειραιά κ. Β. Αποστολάτος.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Β. Κορκίδης. Μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Β. Ανεμοδουρά. Η Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου κα  Αν. Παλούμπη. Η Πρόεδρος του Πειραϊκού Συνδέσμου κα Μ. Τσανάκη.

Οι παλιές δόξες του Ολυμπιακού κ. Γιώργος Σιδέρης και κ. Νίκος Γιούτσος.

Οι τηλεπαρουσιάστριες κα Ελεονόρα Μελέτη και και Νόνη Δούνια.

Πρόεδροι και μέλη Σωματείων, Συλλόγων και Φορέων του Πειραιά και πλήθος κόσμου.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!