Κ. Μπακογιάννης: Με τη λήξη της πανδημίας προχωρώ σε εκτεταμένο πρόγραμμα έργων

  • Απο Aftodioikisi News
  • 29 Απριλίου 2021 - 11:59
  • Comments Off

Κ. Μπακογιάννης: Με τη λήξη της πανδημίας προχωρώ σε εκτεταμένο πρόγραμμα έργων

Έτοιμος να προχωρήσει σε μια σειρά παρεμβάσεων (με το φάντασμα του «Μεγάλου Περιπάτου» να πλανάται πάνω από την πόλη) εμφανίζεται ο δήμαρχος Αθηναίων.

Σε άρθρο του, που δημοσιεύεται στα Νέα, ο κ. Μπακογιάννης δηλώνει ότι ο δήμος είναι έτοιμος «να ξετυλίξει άμεσα και στην πράξη ένα πολυσχιδές και συντεταγμένο πρόγραμμα έργων»

Γράφει, ο κ. Μπακογιάννης, αφού αναφέρει ότι σε λίγο καιρό θα πάρει σάρκα και οστά η ανακαίνιση του ιστορικού θεάτρου του Λυκαβηττού.

«Είμαστε έτοιμοι για την ανάπλαση της Πλατείας Θεάτρου και πολύ κοντά στην ανάπλαση του λόφου του Στρέφη.  Παράλληλα σχεδιάζουμε τη διαπλάτυνση των πεζοδρομίων της Ερμού. Προχωράμε στις παρεμβάσεις στην κάτω πλευρά της Πλατείας Συντάγματος που έμειναν στα χαρτιά για χρόνια και πήραμε το πράσινο φως για την ανάπλαση της Ακαδημίας Πλάτωνος»

Αναφέρει επίσης ότι «γίνεται πραγματικότητα ένα μεγάλο έργο που έμεινε επί δεκαετίες στη θεωρία η Διπλή Ανάπλαση» και  επιπλέον προαναγγέλει:

«Ασφαλτοστρώσεις σε 1.050 μικρούς και μεγάλους δρόμους αλλά και οι εργασίες αποκατάστασης των πεζοδρομίων και η δημιουργία νέων εκεί που δεν υπάρχουν. Ανακαίνιση των σιντριβανιών η συντήρηση και η ανανέωση του αστικού εξοπλισμού στις πλατείες μας και στους ελεύθερους χώρους η δημιουργία νέων μουσείων που ανοίγουν δρόμο στην επιχειρηματικότητα και την εργασία αλλά και οι δομές για όλους τους ευάλωτους και εκείνους που έχουν την ανάγκη της πόλης τους».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΕΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]