Κ.Ασκούνης: Με τον σημερινό δήμαρχο η Καλλιθέα πήγε πίσω (βίντεο)

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ήταν ο λόγος που δεν διεκδίκησε τον Δήμο Καλλιθέας στις προηγούμενες εκλογές ο πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Υποψήφιος Δήμαρχος στην Καλλιθέα, κ. Κώστας Ασκούνης. Ο επί 16 χρόνια Δήμαρχος Καλλιθέας στην συνέντευξη που παραχώρησε στo web tv του aftodioikisi.gr, τονίζει ότι πλέον το πρόβλημα της υγείας του έχει πλήρως αποκατασταθεί και αποφάσισε να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος καθώς στην 5ετία που πέρασε υπήρξε «συνεχής υποβάθμιση της αξίας της Καλλιθέας και της ποιότητας ζωής». Σύμφωνα με τον ίδιο «η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν έχει σχεδιάσει, μελετήσει και υλοποιήσει ούτε ένα έργο» αφού ασχολήθηκε περισσότερο με το φαίνεσθαι παρά με το είναι. Αποτέλεσμα όλων αυτών σύμφωνα με τον κ. Ασκούνη ήταν να γυρίσει η περιοχή πολλά χρόνια πίσω.

Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα των εκλογών τον καταστήσει Δήμαρχο της Καλλιθέας, οι προτεραιότητες που έχε θέσει είναι συγκεκριμένες. Ο Κ. Ασκούνης θεωρεί ευκαιρία και πρόκληση το γεγονός πως υπάρχει στη περιοχή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, αφού σε συνδυασμό και με την αναγόρευση της Λεωφόρου Συγγρού σε τουριστική οδό ανοίγει πολλές ευκαιρίες. Κύριος στόχος του είναι να καταφέρει η Καλλιθέα να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα από τους περίπου 5.000.000 επισκέπτες στο Ίδρυμα.

Σε ότι έχει να κάνει με την διαδικασία των εκλογών και την ανάγκη για συγκλίσεις μεταξύ των υποψηφίων, τόνισε πως το ζητούμε είναι  να γίνουν προγραμματικές συγκλίσεις πριν το αποτέλεσμα των εκλογών, στο φως της ημέρας και όχι μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής. Μάλιστα όταν ερωτάται για τις υποψηφιότητες των πρώην στενών συνεργατών του, της τότε αναπληρώτριας δημάρχου Βάσως Μαργαρίτη και του τότε αντιδημάρχου Θοδωρή Ψαλιδόπουλου, ο κ. Ασκούνης τονίζει ότι «συνεργάστηκε μαζί τους 16 χρόνια κι αν δεν ήταν καλός θα έπρεπε να έχουν εγκαίρως  διαφωνήσει ή αποχωρήσει».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - 'ΑΡΘΡΑ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!