Η ΙΖ΄ Επιστημονική Συνάντηση Νοτιοανατολικής Αττικής στο Μαρκόπουλο!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), η Εταιρεία Μελετών Νοτιοανατολικής Αττικής (Ε.ΜΕ.ΝΑ) και η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, σας προσκαλούν στις Εργασίες της ΙΖ’ Επιστημονικής Συνάντησης Νοτιοανατολικής Αττικής, οι οποίες θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 3, Οκτωβρίου 2018 και θα ολοκληρωθούν με τα Συμπεράσματα του Συνεδρίου, το βράδυ της Κυριακής, 7 Οκτωβρίου 2018.

Όλες οι Θεματικές Συνεδρίες (για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά στο Πρόγραμμα της ΙΖ’ Συνάντησης) θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις» και η προσέλευση και παρουσία θα είναι δωρεάν.

Σας περιμένουμε!

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018, στις  9 μ.μ., θα παραχωρηθεί στους Συνέδρους, τιμητική δεξίωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μαρκοπούλου, την οποία θα πλαισιώσει μουσικά η MESOGEA BIG BAND.

ΙΖ ΕΣΝΑ_Πρόγραμμα Συνεδρίου_τελικό

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΙΖ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!